Εμπειρία χρήσης Keto Diet

Βερόνικα από την εμπειρία διατροφής Keto της Βαρσοβίας

Φωτογραφία καψουλών διατροφής κετο, εμπειρία λήψης του προϊόντος

Ποτέ δεν ήμουν λεπτός, αλλά το βάρος μου ήταν πάντα εντός του φυσιολογικού εύρους. Μετά τη γέννηση του παιδιού, η κατάσταση επιδεινώθηκε δραματικά. Τα επιπλέον κιλά άρχισαν να συσσωρεύονται γρήγορα. Η προσθήκη στο πρόβλημα ήταν η κατάθλιψη μετά τον τοκετό και η κόπωση ενώ φροντίζουν το μωρό. Προσπάθησα να κάνω νηστεία για να λύσω το πρόβλημα, αλλά αυτό το έκανε ακόμη χειρότερο. Είναι καλό που έμαθα για τη δίαιτα κέτωσης. Άρχισα να μελετώ τις πληροφορίες και συνάντησα πληροφορίες για τις κάψουλες διατροφής κετο. Αποφάσισα να το δοκιμάσω και δεν το μετανιώσαμε για ένα δευτερόλεπτο.

Πώς χρησιμοποίησα τη δίαιτα κετο

Διάβασα προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης των καψουλών. Το έπινα τρεις φορές την ημέρα. Πήρα μια κάψουλα πριν το πρωινό, το μεσημεριανό και το δείπνο. Το ξεπλύνω με μισό ποτήρι ζεστό νερό. Δεν υπήρχαν παρενέργειες.

Αποτελέσματα

Ήδη μετά την πρώτη ημέρα χρήσης, ένιωσα μια έκπληξη ενέργειας. Η τεμπελιά και η συνεχής ανάγκη ύπνου υποχώρησαν. Άρχισα να ελέγχω το βάρος μου κάθε μέρα. Τα αποτελέσματα με εντυπωσίασαν.

Λίγες εβδομάδες αργότερα

Μετά από 14 ημέρες από τη λήψη του φαρμάκου, έχασα 5 κιλά. Ταυτόχρονα, το πρήξιμο, η δύσπνοια και η δυσφορία μου στο γαστρεντερικό σωλήνα εξαφανίστηκαν εντελώς. Μια εξαιρετική ελαφρότητα εμφανίστηκε στο σώμα.

Ένα μήνα αργότερα

Εμπειρία με το Keto Diet από τη Veronica από τη Βαρσοβία πριν και μετά τις φωτογραφίες

Μετά από ένα μήνα λήψης καψουλών, οι μετρήσεις στις κλίμακες μειώθηκαν κατά άλλα 8 κιλά. Κοιμήθηκα καλύτερα. Αν στο παρελθόν ένιωθα συγκλονισμένος, ακόμη και μετά από 10 ώρες ύπνου, τώρα 4 ώρες ανάπαυσης είναι αρκετές για μένα. Τώρα μπορώ να απολαύσω τη ζωή ξανά.

Μετά από 3 μήνες

Έχει ολοκληρώσει τη μέγιστη πορεία λήψης ναρκωτικών. Ως αποτέλεσμα, κατάφερα να χάσω 20 κιλά. Αυτό είναι ένα υπέροχο αποτέλεσμα, αλλά θα ήθελα να ρίξω λίγα κιλά. Έτσι μετά από ένα διάλειμμα 1 μήνα, σίγουρα θα συνεχίσω να παίρνω κάψουλες.

Αναθεωρώ και μοιράζομαι την εμπειρία μου από τη χρήση καψουλών διατροφής κετο για να βοηθήσω τις γυναίκες να αποκτήσουν εμπιστοσύνη στο καλύτερο. Ακόμα κι αν είστε παχύσαρκοι, υπάρχει πάντα μια διέξοδος. Αυτό σημαίνει πραγματική σωτηρία. Θα σώσει ακόμη και εκείνους που έχουν ρίξει τα μισητά τους κιλά για χρόνια από το πρόβλημα.