Κριτικές για Keto Diet

 • Σοφία
  Ολοκληρώθηκε το πλήρες μάθημα της διατροφής Keto. Είμαι απλώς έκπληκτος με τα αποτελέσματα. Έχω χάσει 25 κιλά σε τρεις μήνες. Και αυτό παρά το γεγονός ότι δεν έκανα δίαιτα. Αυτή είναι η καλύτερη θεραπεία που έχω δοκιμάσει.
  Keto Diet
 • Mustafa
  Η σύζυγός μου με συμβούλεψε να ακολουθήσω τη δίαιτα κετο γιατί πήρα γρήγορα βάρος από καθιστική εργασία. Έπινα τις κάψουλες για ένα μήνα, ένιωσα πολύ καλύτερα και έχασα περίπου 10 κιλά. Συνεχίζω τη θεραπεία. Πρέπει να χάσω τουλάχιστον 10 κιλά.
  Keto Diet
 • Sabina
  Για πολύ καιρό προσπάθησα να χάσω βάρος με δίαιτες. Αλλά το βάρος επέστρεψε αμέσως. Σας ευχαριστούμε φίλο που διαμαρτυρήσατε για το Keto Diet. Ήταν αυτό το εργαλείο που με βοήθησε να πετύχω τον στόχο μου και να χάσω τα μισά 15 κιλά. Και αυτό είναι μόνο δύο μήνες. Έχουν περάσει έξι μήνες από τότε που τελείωσα την κατανάλωση των καψουλών και το βάρος δεν επιστρέφει.
  Keto Diet
 • Σοφία
  Το Keto Diet με γοητεύει με τη φυσική του σύνθεση. Αποφάσισα να το δοκιμάσω και δεν έχω καμία λύπη. Η πλήρης πορεία μου επέτρεψε να ξανακερδίσω ένα λεπτό σχήμα. Τώρα αισθάνομαι χαρούμενος, έχω γίνει πιο ενεργός, οι πονοκέφαλοι έχουν φύγει.
  Keto Diet
 • Zeynep
  Η δίαιτα κετο είναι ένα πραγματικά αποτελεσματικό φάρμακο. Το πήρα για 60 ημέρες, έχασα 16 κιλά. Καμία δίαιτα δεν με βοήθησε να επιτύχω ένα τέτοιο αποτέλεσμα. Η κέτωση είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να χάσετε βάρος. Τους δοκίμασα από τη δική μου εμπειρία.
  Keto Diet
Βαθμολογία χρηστών Keto Diet
4.7
30