Οδηγίες χρήσης Keto Diet

Κανόνες για τη χρήση καψών διατροφής κετο

Αξίζει να παίρνετε το φάρμακο στο πρώτο σημάδι ενός προβλήματος. Μην περιμένετε να είστε υπέρβαροι για να γίνετε παχύσαρκοι. Πριν ξεκινήσετε ένα μάθημα για κετο κάψουλες διατροφής, πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης.

Χρήση καψουλών

Πώς να πάρετε τη δίαιτα κετο

Κάθε συσκευασία καψακίων αδυνατίσματος περιέχει λεπτομερείς οδηγίες. Περιγράφει πώς να χρησιμοποιήσετε το φάρμακο για να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα. Οι κάψουλες πρέπει να λαμβάνονται τρεις φορές την ημέρα λίγο πριν από τα γεύματα. Μπορείτε να το πιείτε μόνο με καθαρό νερό. Μην χρησιμοποιείτε γάλα ή χυμούς φρούτων για αυτό.

Βασικές ενδείξεις για τη λήψη καψουλών

Η παχυσαρκία είναι η κύρια ένδειξη για τη χρήση καψουλών διατροφής κετο. Με αυτό το εργαλείο, η δίαιτα κέτωσης θα είναι όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματική. Το φάρμακο βοηθά στην γρήγορη απώλεια βάρους χωρίς να βλάπτει την υγεία. Μεταξύ άλλων, υπάρχουν:

  1. Η παρουσία εντυπωσιακών αποθέσεων λίπους στην κοιλιά και τους γλουτούς, η παρουσία της κυτταρίτιδας.
  2. Οδηγεί έναν ανενεργό τρόπο ζωής και κάθεται σε ένα μέρος για μεγάλο χρονικό διάστημα κατά τη διάρκεια της ημέρας.
  3. Ένας υπερκατανάλωση εθισμού που σχετίζεται με προβλήματα ψυχικής υγείας ή αγχωτικές καταστάσεις.
  4. αδυναμία τήρησης των κανόνων της σωστής διατροφής, έλλειψη επαρκούς ποσότητας ιχνοστοιχείων και βιταμινών στη διατροφή.
  5. Ασθένεια, αδυναμία, αδυναμία εστίασης σε ένα πράγμα.

Οι κάψουλες διατροφής κετο μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για χρόνιες ασθένειες όπως σακχαρώδης διαβήτης, καρδιακές παθήσεις, επιληψία και άλλα. Αλλά σε αυτήν την περίπτωση, είναι καλύτερο να συμβουλευτείτε πρώτα το γιατρό σας.

Διάρκεια χρήσης καψακίων κατά της κέτωσης

Ο ακριβής χρόνος λήψης του φαρμάκου εξαρτάται από τα αποτελέσματα που προσπαθείτε να επιτύχετε. Μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα τρία πιθανά μαθήματα κάψουλας ανεξάρτητα το ένα από το άλλο.

Όνομα Διάρκεια Αποτέλεσμα
Ελάχιστο Από 40 ημέρες Χρησιμοποιείται για προληπτικούς σκοπούς. Αυτό το μάθημα είναι επίσης κατάλληλο για όσους θέλουν να χάσουν μόνο 3-5 επιπλέον κιλά.
Ισχύει 40 έως 60 ημέρες Σας επιτρέπει να αντιμετωπίζετε αποτελεσματικά το υπερβολικό βάρος που προκαλείται από την υπερκατανάλωση τροφής. Βοηθά στην αποκατάσταση της ορμονικής ισορροπίας στο σώμα.
Μέγιστο 60 έως 90 ημέρες Είναι αυτό το μάθημα που πρέπει να επιλεγεί από όσους ενδιαφέρονται για την απώλεια βάρους και την πλήρη αποκατάσταση της υγείας τους.

Μετά την ολοκλήρωση της επιλεγμένης σειράς μαθημάτων, πρέπει να κάνετε ένα διάλειμμα τουλάχιστον ενός μήνα. Σε περίπτωση σοβαρής παχυσαρκίας, η λήψη των καψακίων πρέπει να επαναλαμβάνεται μετά την ανάπαυση. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να επιλυθεί πλήρως το πρόβλημα.

Αντενδείξεις

Οι κάψουλες διατροφής κετο παρασκευάζονται από φυσικά, ασφαλή συστατικά. Ωστόσο, δεν συνιστάται η χρήση του στις ακόλουθες περιπτώσεις:

  1. Εάν είστε αλλεργικοί σε οποιοδήποτε συστατικό του προϊόντος.
  2. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.
  3. Για σοβαρές χρόνιες ασθένειες που απαιτούν περίπλοκη θεραπεία υπό ιατρική παρακολούθηση.
  4. Στην παιδική ηλικία.

Εάν δεν υπάρχουν άμεσες αντενδείξεις, μπορείτε να παραγγείλετε με ασφάλεια το Keto Diet στην Κύπρο. Η σωστή λήψη του φαρμάκου θα σας επιτρέψει να βρείτε γρήγορα το επιθυμητό σχήμα και να αποκαταστήσετε την υγεία.