Πώς να χάσετε 10 κιλά σε ένα μήνα

Αντιμέτωπη με μια κατάσταση όταν υπάρχει επείγουσα ανάγκη να απαλλαγούμε από το υπερβολικό βάρος, το κορίτσι αρχίζει να σκέφτεται πώς να χάσει 10 κιλά το μήνα στο σπίτι. Για να απαλλαγείτε γρήγορα από το υπερβολικό βάρος, το πρόβλημα πρέπει να προσεγγιστεί ολοκληρωμένα. Μια fashionista θα πρέπει να επανεξετάσει τη διατροφή της και να αυξήσει τη σωματική δραστηριότητα. Ωστόσο, η απώλεια βάρους μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα υγείας. Προκειμένου να αποφευχθούν αρνητικές συνέπειες, πριν αρχίσει να χάνει κιλά σε ένα μήνα, το κορίτσι θα πρέπει να συμβουλευτεί έναν ειδικό.

Θα συνεχίσουμε να μιλάμε για το πώς να αποφύγετε προβλήματα υγείας, τη σωστή διατροφή και τον αριθμό των κιλών που μπορείτε να χάσετε σε ένα μήνα. Αφού σκεφτεί αν είναι ρεαλιστικό να χάσει 10 κιλά σε ένα μήνα χωρίς να βλάψει την υγεία της, το κορίτσι πρέπει να αναπτύξει μια στρατηγική απώλειας βάρους. Θα πρέπει να εγκαταλείψετε αμέσως τις μεθόδους που υπόσχεται μια fashionista να σας βοηθήσουν να χάσετε βάρος χωρίς προσπάθεια. Τέτοιες μέθοδοι όχι μόνο δεν απαλλάσσουν τα περιττά κιλά, αλλά μπορούν επίσης να είναι επιβλαβείς για την υγεία. Η νηστεία και η λήψη φαρμάκων σίγουρα επηρεάζουν τη γενική κατάσταση του οργανισμού του κοριτσιού.

Χαρακτηριστικά της απώλειας βάρους σε ένα μήνα

Πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία, πρέπει να διαβάσετε τις κριτικές και τα αποτελέσματα όσων έχασαν βάρος. Η ανάπτυξη μιας στρατηγικής και η διαβούλευση με έναν ειδικό απαιτούνται για αποτελεσματική απώλεια βάρους σε ένα μήνα χωρίς βλάβη στην υγεία.

Πραγματικές συμβουλές για να σας βοηθήσουν να χάσετε 10 κιλά σε ένα μήνα στο σπίτι - χρειάζεστε:

 • Λάβετε επαγγελματική συμβουλή
 • επιλέξτε τη σωστή διατροφή για λόγους υγείας,
 • Δημιουργήστε ένα καθημερινό μενού
 • προετοιμάστε το σώμα για ξαφνική απώλεια βάρους,
 • πληρούν όλες τις προϋποθέσεις που απαιτούνται για απώλεια βάρους 10 κιλών το μήνα,
 • Κλείστε προσεκτικά τη δίαιτα απώλειας βάρους σε ένα μήνα,
 • αναπτύξουν ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα
 • Μετά την απώλεια βάρους, συνεχίστε να ακολουθείτε τις βασικές αρχές της σωστής διατροφής για ένα μήνα για να διατηρήσετε το επιτευχθέν αποτέλεσμα.

Μια απότομη απόρριψη περιττών κιλών - άγχος στο σώμα. Μια κακώς μελετημένη προσέγγιση για την απώλεια βάρους σε ένα μήνα μπορεί να οδηγήσει σε ασθένεια. Είναι καλύτερο να διορθώσετε σε χαρτί το επεξεργασμένο σχέδιο για την απώλεια των περιττών κιλών.

διατροφή

Για να χάσετε βάρος σε ένα μήνα, δεν είναι απαραίτητο να ακολουθήσετε αυστηρή δίαιτα. Είναι απαραίτητο να αναθεωρήσετε τη διατροφή και να ακολουθήσετε μια σειρά από κανόνες.

Ο κατάλογος των κανόνων που πρέπει να ακολουθούνται για γρήγορη απώλεια βάρους περιλαμβάνει:

 • μην τρώτε πριν τον ύπνο
 • 5 γεύματα την ημέρα,
 • άρνηση κατανάλωσης λιπαρών τροφών,
 • Αύξηση της πρόσληψης υγρών.

Για να χάσει βάρος, ένα κορίτσι πρέπει να φάει το αργότερο 3 ώρες πριν τον ύπνο. Το στερεότυπο του να μην τρως μετά τα 6 πρέπει να ανήκει στο παρελθόν. Αν μια fashionista που θέλει να χάσει βάρος πάει για ύπνο στις 23: 00, τότε στις 20: 00 μπορεί να έχει το τελευταίο της γεύμα. Για να επιταχύνετε τον μεταβολισμό, πρέπει να πίνετε τουλάχιστον 2 λίτρα νερό την ημέρα.

Ειδοποίηση! Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι χυμοί και τα άλλα ποτά δεν περιλαμβάνονται στην ποσότητα του υγρού που πίνεται.

Το νερό θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος γρήγορα. Το υγρό χρησιμοποιείται για τον έλεγχο της όρεξης. Εάν μια fashionista που θέλει να χάσει βάρος αισθάνεται πεινασμένη πριν τον ύπνο, μπορεί να αντικαταστήσει το συνηθισμένο της σνακ με ένα ποτήρι ζεστό νερό. Το σώμα θα αισθάνεται γεμάτο και το αίσθημα της πείνας θα περάσει γρήγορα. Για να χάσει βάρος, ένα κορίτσι πρέπει να τρώει τουλάχιστον 5 φορές την ημέρα. Ο όγκος ενός γεύματος πρέπει να μειωθεί. Μια fashionista δεν θα πεινάει εάν τρώει τη συνηθισμένη ποσότητα θερμίδων.

επιλογή διατροφής

Για να χάσει βάρος σε ένα μήνα, πριν επιλέξει μια δίαιτα, ένα κορίτσι θα πρέπει να αποκλείσει από το μενού της τροφές με γρήγορους υδατάνθρακες.

Για να χάσετε γρήγορα τα περιττά κιλά, θα πρέπει να εγκαταλείψετε:

 • Γλυκα,
 • Γρήγορο φαγητό,
 • τροφές με πολλά λιπαρά.

Μια δίαιτα για απώλεια 10 κιλών το μήνα στο σπίτι πρέπει να βασίζεται στη χρήση τροφών που περιέχουν πρωτεΐνες και υδατάνθρακες. Το συνηθισμένο φαγητό πρέπει να είναι κοτόπουλο με λαχανικά.

Ειδοποίηση! Είναι καλύτερα να αρνηθείτε να τηγανίσετε φαγητό. Πρέπει να είναι βραστά ή βρασμένα. Η χρήση μπαχαρικών και ενισχυτικών γεύσης είναι καλύτερο να περιορίζεται στο ελάχιστο.

Τα φρούτα μπορούν να γίνουν εναλλακτική στα γλυκά. Ωστόσο, καλύτερα να μην τα τρώτε το απόγευμα. Τα φρούτα αυξάνουν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα.

σύστημα ισχύος

Επιλέγοντας μια δίαιτα που θα σας επιτρέψει να χάσετε βάρος σε ένα μήνα, το κορίτσι θα πρέπει να ανακαλύψει τη λίστα των προϊόντων που επιτρέπεται να φάει.

Για να χάσετε τα περιττά κιλά, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε:

 • οποιοδήποτε λαχανικό εκτός από πατάτες,
 • ψωμί ολικής,
 • Σιτηρά,
 • κεφίρ με χαμηλά λιπαρά
 • Γάλα,
 • βραστά αυγά,
 • τυρί με χαμηλά λιπαρά,
 • Φρούτα, εκτός από τις μπανάνες και τα σταφύλια.

Με τη χρήση αυτών των προϊόντων, η κοπέλα θα νιώσει σύντομα ανάλαφρη στο σώμα της και θα παρατηρήσει ότι τα περιττά κιλά θα αρχίσουν να εξαφανίζονται.

Ειδοποίηση! Όταν επιλέγετε μια δίαιτα, ένα κορίτσι πρέπει να θυμάται ότι η αλλαγή της διατροφής χωρίς σωματική δραστηριότητα μπορεί να οδηγήσει στο σχηματισμό χαλάρωσης του δέρματος. Για να απαλλαγούμε από τις ρυτίδες που προκαλούνται από τη γρήγορη απώλεια βάρους, το σώμα χρειάζεται οξυγόνο. Μπαίνει ενεργά κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Όταν επιλέγετε μια δίαιτα και δημιουργείτε ένα πρόγραμμα διατροφής, ένας fashionista θα πρέπει να θυμάται να εγκαταλείψει τις κακές συνήθειες. Το κρασί και η μπύρα πρέπει να αποκλείονται από τη διατροφή. Η κατανάλωση αλκοόλ μπορεί να επιδεινώσει την κατάσταση του οργανισμού που βρίσκεται υπό πίεση από τη γρήγορη απώλεια βάρους.

γνώμη ειδικού

Τροφολόγος:«Δεν θα συνιστούσα μια τέτοια βιασύνη. Ξέρω εκ πείρας ότι τα κορίτσια που «παροτρύνουν να χάσουν βάρος σε ένα μήνα» συνήθως δεν τελειώνουν ποτέ αυτό που ξεκινούν. Γρήγορα ενθουσιάζονται με την ιδέα, αλλά «παρασύρονται» το ίδιο γρήγορα. Λίγο καλό υπάρχει στη βιασύνη. . . Μέσα στη φασαρία, πολλά κορίτσια και γυναίκες βιάζονται να λιμοκτονήσουν, να κάνουν κετογονικές δίαιτες και να κάνουν άλλες βλακείες. Δεν οδηγεί σε τίποτα καλό. Εάν καταφέρετε να χάσετε μερικά κιλά, τότε το περιττό βάρος θα επανέλθει σύντομα. Και όλα αυτά γιατί υπάρχει βιασύνη σε θέματα απώλειας βάρους. Εδώ είναι σημαντικό να αλλάξει κανείς εντελώς τον τρόπο ζωής και τη διατροφή του με τέτοιο τρόπο ώστε η συνήθεια της σωστής διατροφής να είναι πολύ βαθιά ενσωματωμένη σε ένα άτομο.

Οπότε ένας μήνας δεν θα είναι αρκετός. Αν θέλετε, μπορείτε φυσικά να χάσετε κιλά αυτό το διάστημα. Αλλά . . . σκέφτεσαι τι θα γίνει μετά ακριβώς αυτόν τον μήνα; Αν γιορτάσεις το τέλος της δίαιτας με παγωτό, το αποτέλεσμα είναι απίθανο να κρατήσει πολύ.

Σκεφτείτε λοιπόν τη σωστή στάση. Μην σκέφτεστε τη δίαιτα ως δοκιμασία ενός μήνα. Σκεφτείτε να αλλάξετε τον τρόπο ζωής και τις συνήθειές σας. Και μην σκέφτεστε απλώς, αλλά κάντε. Και σίγουρα θα έχετε αποτελέσματα. "

Σωματική δραστηριότητα

Οι δίαιτες χωρίς άσκηση δεν θα σας βοηθήσουν να χάσετε βάρος γρήγορα. Η άσκηση και η τήρηση της καθημερινής ρουτίνας θα μειώσουν γρήγορα τον ενοχλητικό όγκο του σώματος. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ένας fashionista πρέπει να χρησιμοποιεί ένα σετ ασκήσεων κάθε μέρα που θα σας βοηθήσουν να χάσετε τα περιττά κιλά. Δεν χρειάζεται να πας στο γυμναστήριο για να σμιλέψεις τη σιλουέτα σου. Οι ασκήσεις μπορούν να γίνουν στο σπίτι. Για να πάρει μείον δέκα κιλά το μήνα στην έξοδο, μια fashionista πρέπει να έχει μια πολύπλοκη επίδραση στο σώμα της.

Ασκήσεις απώλειας βάρους για 10 κιλά το μήνα

Για να χάσετε βάρος γρήγορα, εκτός από τη δίαιτα, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε:

 • Ασκήσεις προθέρμανσης για το σώμα
 • καταλήψεις για τη διόρθωση του όγκου των ποδιών,
 • push-up που χαλάνε την εμφάνιση των χεριών,
 • Κουνώντας την πρέσα για να διορθώσετε την εμφάνιση της κοιλιάς.

Οι ασκήσεις πρέπει να εκτελούνται 10 φορές σε 3 σετ. Για να ζεστάνετε το σώμα στην αρχή μιας προπόνησης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ελαφρύ περπάτημα, τρέξιμο και κούνιες με τα χέρια.

Ειδοποίηση! Η προπόνηση καρδιο όχι μόνο σας βοηθά να χάσετε βάρος, αλλά έχει και θετική επίδραση στην υγεία σας. Το τρέξιμο, το περπάτημα ή το σχοινάκι αυξάνει την αντοχή και δυναμώνει την καρδιά του κοριτσιού.

Ένας fashionista πρέπει να θυμάται ότι η σωματική δραστηριότητα για απώλεια βάρους δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς δίαιτα. Μετά την προπόνηση, ένα κορίτσι μπορεί να έχει όρεξη. Ένας οργανισμός που έχει καταναλώσει ενέργεια απορροφά καλύτερα την τροφή. Το φαγητό μετά από σωματική άσκηση οδηγεί σε αύξηση του όγκου του σώματος. Εάν ένα κορίτσι δεν θέλει να κάνει δίαιτα, δεν πρέπει να τρώει για τουλάχιστον 2 ώρες μετά την προπόνηση. Σε αυτό το σημείο ανοίγει το λεγόμενο παράθυρο υδατανθράκων, το οποίο συμβάλλει στην αύξηση βάρους.

Αποτελέσματα

Μια ολοκληρωμένη προσέγγιση για την απώλεια βάρους αποφέρει γρήγορα απτά αποτελέσματα. Η χρήση δίαιτας και σωματικής δραστηριότητας οδηγεί σε εβδομαδιαία απώλεια έως και 3 κιλών συνολικής μάζας. Η συμμόρφωση με τους κανόνες διατροφής και η αυξημένη δραστηριότητα θα βοηθήσει στην επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος σε 1 μήνα.

Ειδοποίηση! Η γρήγορη απώλεια βάρους συμβαίνει μόνο όταν τα κορίτσια έχουν κάτι να χάσουν. Εάν ο όγκος είναι φυσιολογικός, τότε το σώμα είναι απρόθυμο να αποχωριστεί τα κιλά. Οι τονωτικές δίαιτες και η αύξηση της σωματικής δραστηριότητας δεν θα οδηγήσουν σε επιτυχία. Για το λόγο αυτό, ένα κορίτσι θα πρέπει να αξιολογήσει ρεαλιστικά την ανάγκη για απώλεια βάρους ένα μήνα πριν αρχίσει να χάνει τα περιττά κιλά.

Με τη σωστή προσέγγιση, η ταχεία μείωση του όγκου δεν θα έχει αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία. Ωστόσο, η απώλεια βάρους απαιτείται υπό την επίβλεψη ειδικού. Θα σας βοηθήσει να επιλέξετε ένα πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος γρήγορα και να παρακολουθήσετε την κατάσταση του σώματος.

κριτικές

 • Πρώτη κριτική, 33χρονη γυναίκα: "Τον τελευταίο καιρό είχα μια επείγουσα ανάγκη να χάσω βάρος. Έπρεπε να μαζευτώ τον εαυτό μου και να το κάνω καλά. Κάθε πρωί σηκωνόμουν και περπατούσα τουλάχιστον 5 χλμ. Το βράδυ το Η διαδρομή επαναλήφθηκε ξανά. Έπρεπε να ψάξω να βρω λόγους για να κρατήσω τον εγκέφαλό μου απασχολημένο και να τον αποσπάσω από τις σκέψεις πείνας. Η καθημερινή μου διατροφή ήταν μια μικρή ποσότητα λαχανικών ή μια πίτα και νερό. Ως αποτέλεσμα, σε ένα μήνα έχασα 8 κιλά. Παρά αυτή την αυστηρή δίαιτα, το σώμα μου αισθάνεται καλά».
 • Η δεύτερη κριτική, ένα κορίτσι, 27 ετών: "Ο τελευταίος τοκετός προκάλεσε απότομη αύξηση του βάρους. Έπρεπε να χάσω 10 κιλά σε ένα μήνα. Επιπλέον, όταν επέλεγα μια κατάλληλη και αποτελεσματική δίαιτα, προσπάθησα να χρησιμοποιήσω την κατάλληλη δίαιτα δεν έχει αρνητική επίδραση στον οργανισμό. Τελικά αποφάσισα να δοκιμάσω χυλό φαγόπυρου. Επιπλέον, ήπια τσάι χαμομηλιού, που ηρεμούσε τα νεύρα μου. Το τελικό αποτέλεσμα με εξέπληξε. Μετά από μόλις ένα μήνα, το βάρος μου έπεσε σχεδόν κατά 9 κιλά. "
 • Τρίτη κριτική, γυναίκα, 38 ετών: «Μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού μου, η φιγούρα μου πήρε το περίγραμμα ενός είδους σφαίρας ή κυλίνδρου. Μερικές φορές ένιωθα ακόμη και αηδία με τη δική μου εμφάνιση. Για να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση. " Αποφάσισα να κάνω δίαιτα κεφίρ. Για να αυξήσω το αποτέλεσμα της δίαιτας, αγόρασα ένα ποδήλατο γυμναστικής. Έπινα επίσης έως και δύο λίτρα νερό την ημέρα. Συνολικά, μου πήρε περίπου πέντε εβδομάδες για να χάσω 11 κιλά μια φορά για να χάσεις βάρος. Αυτό το αποτέλεσμα επιτεύχθηκε χάρη σε μια αυστηρή δίαιτα και ενεργή σωματική δραστηριότητα.